Adımlar:
1. Kullanmadan önce krema köpürtücünün tüm sıcak suyunu yıkayın, ardından soğuk suyla yıkayın; krem şanti ve krema hazırlayın.
2. Yaklaşık 0,5 L/1 L çırpılmış krema ekleyin (köpürtücü şişedeki ölçeği aşmayın).
3. Köpüğü sıkmak ve kafayı tutmak için köpüğün silikon halkasını kontrol edin.
4. Bir parça azot koyun .Sadece bir parçanın bir parçaya konabileceğini unutmayın. time.It daha fazla azot almak biraz tehlikelidir.
5. Köpüğü yaklaşık 30 kez yukarı ve aşağı sallayın, köpüren krem şanti ve aeroelastik sesini duyabilirsiniz.
6. Köpürtücü aşağı bakacak, çiçek ağzı kaba bakacak, köpürtücü anahtar sıkılacak ve krema köpürtücü tarafından köpürtülerek şekillendirilecektir.
Talimatlar:
1. Önce köpüğün kapağını açın.
2. Hazırlanan kremayı tanıtın ve kapağı sıkın.
3. Azottan bir kapak açın.
4. Azotu azot kapağına koyun ve köpürtücü üzerine sıkın (not: dönerken azotun bitmesini önlemek için kabarcığın hızı daha hızlıdır).
5. Krem topunu takın.Azotu eşit şekilde yaymak için kabın altını sallayın.Köpüğü aşağı bastırın ve kremayı sıkın.
Ambalaj listesi:
1 * 500 ml tüm alüminyum köpürtücü (paslanmaz çelik bağlantı parçaları ile)
=